• Silicone Rubber Wires

    Kawat Karét Silikon

    Kawat karét silikon mangrupikeun produk kawat anu lemes sareng gaduh élastisitas anu saé, kinerja bending anu hadé, éta tiasa dianggo dina industri di handap ieu: ....
  • Fire Resistant Wires

    Kawat Tahan Seuneu

    GN350 / 450/500/800/1000 ℃ Kawat séri seueur dianggo di lapangan dimana Suhu Kerja langkung ti 300 300 dugi ka 1000 ℃ ....
  • Motor Lead Wires

    Kawat Diterangkeun Motor

    Kami difokuskeun ngahasilkeun kawat motor karét Silikon sareng akumulasi 20 taun pangalaman: ....

Naha Pilih Kami

Nyanggakeun anjeun terang langkung seueur

Tentang Kami

SHENYUAN

Konotasi Shenyuan: Yuan - nyorot nasihat perusahaan anu panjang, ambisius, jauh, awét. Nilai perusahaan: customer-centric, kontributor - oriented, result-oriented Perusahaan gaduh kakuatan téknis anu kuat, alat produksi maju, sarana uji sampurna, parantos lulus sertifikasi CCC produk wajib nasional, Amérika Serikat….

anyar-anyar ieu

BERITA

  • Naon jalan kaluarna pikeun pabrik Cina

    Mangrupikeun cerminan tina kanyeri sareng kateupastian di sababaraha perusahaan Cina anu parantos dialaman, anu tilas janten master macan di dunya maju sareng anu terakhir anu ngudag sengit nagara berkembang kalayan padamelan murah. Nyanghareupan tantangan parah, sababaraha perusahaan di ...