• Silicone Rubber Wires

  Tela gome silikoni

  Teli prej gome silikoni është produkt tela shumë i butë dhe ka elasticitet të mirë, performancë të shkëlqyeshme të përkuljes, mund të përdoret në industrinë vijuese: ....
 • Fire Resistant Wires

  Tela rezistente ndaj zjarrit

  Tela të serive GN350 / 450/500/800/1000 are përdoren gjerësisht në fushat ku temperatura e punës është mbi 300 ℃ deri në 1000 ℃ ....
 • Motor Lead Wires

  Tela Plumbi Motor

  Ne përqendrohemi në prodhimin e telave të plumbit me motor gome Silikoni dhe akumulimin e përvojës 20 vjeçare: ....

pse na zgjodhet ne

Ju njoftojmë më shumë

Rreth Nesh

SHENYUAN

Nënshkrimi Shenyuan: Juan - nxjerr në pah këshillat e gjata, ambicioze, largpamëse të kompanisë, afatgjata. Vlerat e korporatave: klient-përqendruar, kontribues i orientuar drejt rezultateve Kompania ka një forcë të fortë teknike, pajisje të përparuara prodhimi, mjete perfekte testimi, ka kaluar certifikimin kombëtar të detyrueshëm të KKK-së, Shtetet e Bashkuara.

e fundit

LAJME

 • Cila është rruga për prodhuesit kinezë

  Isshtë një pasqyrim i dhimbjes dhe pasigurisë së paparë që kanë përjetuar disa kompani kineze, me të parët që ishin zotërit e tigrave të botës së zhvilluar dhe të dytët ndjekësit e ashpër të vendeve në zhvillim me fuqi punëtore të lirë. Përballë sfidave të rënda, disa ndërmarrje po ...