• Silicone Rubber Wires

    Kabel Karet Silikon

    Kawat karet silikon minangka produk kawat sing alus lan elastisitas sing apik, kinerja bending sing apik, bisa digunakake ing industri ing ngisor iki: ....
  • Fire Resistant Wires

    Kabel tahan geni

    GN350 / 450/500/800/1000 ℃ Kabel seri akeh digunakake ing lapangan ing endi Suhu kerja luwih saka 300 ℃ nganti 1000 ℃ ....
  • Motor Lead Wires

    Kabel Timah Motor

    Kita fokus ing produksi kabel karet silikon motor lan nambah pengalaman 20 taun: ....

Napa Pilih Kita

Ayo ngerti liyane

Babagan Kita

SHENYUAN

Konotasi Shenyuan: Yuan - nyorot saran perusahaan sing dawa, ambisi, ora weruh, bisa tahan suwe. Nilai perusahaan: sentris pelanggan, berorientasi ing kontributor, berorientasi karo asil Perusahaan duwe kekuwatan teknis sing kuat, peralatan produksi canggih, sarana uji coba sing sampurna, wis lulus sertifikasi CCC produk wajib nasional, Amerika Serikat….

bubar

PAWARTA

  • Kepiye cara kanggo produsen Cina

    Iki minangka refleksi saka rasa lara lan kahanan sing durung mesthi sing dialami sawetara perusahaan Tiongkok, sing sadurunge dadi tuan macan ing negara maju lan sing pungkasan dadi pengejar negara-negara berkembang kanthi tenaga kerja murah. Ngadhepi tantangan abot, sawetara perusahaan ...